• 1404/02/26 - 10:09
  • - تعداد بازدید: 86
  • - تعداد بازدیدکننده: 81
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس؛

نقش رسانه‌ها در هفته ملی جمعیت، از آگاهی‌ بخشی تا ارائه الگوهای موفق فرزندآوری

همزمان با آغاز هفته ملی جمعیت با شعار "همه برای ایران جوان" و روز شمار سومین روز از این هفته با شعار “رسانه‌های دوستدار خانواده و جوانی جمعیت” بر نقش و وظایف خطیر اصحاب رسانه‌ها در زمینه فرهنگسازی تاکید می شود.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس با اشاره

 به روزشمار هفته ملی جمعیت با شعار" رسانه‌های دوستدار خانواده و جوانی جمعیت، گفت: با توجه به نقش خطیر اصحاب رسانه در فرهنگسازی و اطلاع رسانی در زمینه جوانی جمعیت در کشور، سومین روز از هفته ملی جمعیت را بر نقش اصحاب رسانه تاکید شده است که نشان‌دهنده توجه ویژه به نقش رسانه‌ها در شکل‌دهی به نگرش‌ها و رفتارهای اجتماعی در زمینه فرزندآوری و تشکیل خانواده است‌.

 

دکتر اصغر زائری با تاکید بر اینکه این شعار، فرصتی است تا رسانه‌ها با بررسی عملکرد خود در این زمینه، به سمت تولید محتوایی هدفمند و موثر در راستای سیاست‌های جمعیتی کشور حرکت کنند، افزود: رسانه‌ها به عنوان یکی از مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار در جامعه، می‌توانند با تولید محتوای مناسب، به اصلاح باورهای غلط و ترویج ارزش‌های مثبت در این زمینه کمک کنند.

 

دکتر زائری در هفته ملی جمعیت از اصحاب رسانه خواست تا با تولید محتوای متنوع و جذاب و بومی، ضمن آگاهی‌بخشی به جامعه در خصوص اهمیت جوانی جمعیت و پیامدهای منفی کاهش نرخ باروری، الگوهای موفق فرزندآوری و خانواده‌های پرجمعیت را به نمایش بگذارند.

 

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس نیز یادآور شد: رسانه‌ها می‌توانند با انعکاس مشکلات و چالش‌های پیش روی خانواده‌ها در زمینه فرزندآوری، به یافتن راهکارهای مناسب و حمایت از خانواده‌ها کمک کنند.

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار مهم
  • کد خبر : 21000
شهلا نورالدین
خبرنگار

شهلا نورالدین

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید