صفحه اصلی > اخبار 


  چاپ        ارسال به دوست

بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بندرعیاس انجام دادند:

تشریح نظارت و کنترل مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی در نیمه اول ماه مبارک رمضان

دکتر محمدی رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس گفت: تأمین امنیت، سلامت غذایی و حفظ سلامت شهروندان در تمام ایام سال بدون تردید حاصل تلاش و همت مضاعف بازرسان بهداشت محیط است که این مهم به نحو مطلوب فراهم شده و وضعیت بهداشت محیطی مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی به سطح عالی تر ارتقاء یافته است.

مهندس محمد رضا زارعی مسئول سلامت محیط  مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس بیان کرد: با اجرای طرح نظارتی  تا نیمه اول ماه مبارک رمضان  998 مورد مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی ، اماکن حساس  بازدید و 160کیلو گرم مواد غذایی غیر قابل مصرف از مصرف انسانی خارج گردید.

مهندس زارعی عنوان کرد: این بازدیدها را شامل نظارت بر روند تهیه و توزیع مواد غذایی در قنادی‌های تهیه و توزیع زولبیا، رستوران‌ها، کبابی‌ها و مراکز عرضه کننده مواد غذایی خاص مانند شله، حلیم، سوپ، آش‌رشته برشمرد و گفت: در این راستا، تا کنون 73 مورد نمونه برداری و 51 مورد سنجش با دستگاه پرتابل ، 278 مورد اعم از سنجش بار میکروبی از دست کارکنان ، تست دو رریز روغن ، شوری سنج و ... انجام شده است .

وی در ادامه بازدیدها  تعداد کلر سنجی بعمل آمده از آب شرب 815 مورد و اخطاریه بهداشتی صادر شده را 92 مورد بیان کرد.

مسئول سلامت محیط مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس خاطر نشان کرد: تعداد 17 نفر از متخلفین که به استفاده از نمک بیش از حد مجاز در عمل آوری نان اقدام نموده بودند و همچنین تعداد 17 باب از قنادی ها که به استفاده از رنگ غیر مجاز در تهیه شیرینجات اقدام نموده بودند به دادگاه معرفی شدند.

در پایان ابراز داشت : تعداد دو مورد بازدید مشترک از مراکز عرضه در سطح شهر بندرعباس به اتفاق اتحادیه صنف قنادان و تعزیرات حکومتی نیز انجام پذیرفته است .

توصیه پایانی کارشناس مسوول سلامت محیط مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس نیز به همراه داشتن ظرف در هنگام خرید مواد غذایی مانند آش و حلیم بود.

به گفته این کارشناس سلامت، واکنش مواد غذایی گرم به ظروف پلاستیکی، نوعی تهدید برای سلامت افراد محسوب می شود.


١٣:٤٣ - 1397/03/12    /    شماره : ١١٨٠٠    /    تعداد نمایش : ٤٦



خروج