با تلاش بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس انجام شد:
بیش از ۴ هزار بازدید از مراکز حساس و اماکن عمومی در طرح بسیج سلامت نوروزی
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس، گزارش از اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی از ابتدای طرح تاکنون در راستای ارائه خدمات سلامت به مردم و میهمانان نوروزی را اعلام کرد.
دکتر اصغر زائری با اشاره به اینکه اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی از ۱۱ اسفند سال گذشته شروع و تا ۱۵ فروردین سال جاری ادامه خواهد داشت، گفت: از شروع طرح بسیج سلامت نوروزی تاکنون، ۴ هزار و ۹۹۳ بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی، مراکز بین راهی و اقامتی در شهرستان بندرعباس انجام شده است.
دکتر زائری افزود: طی بازرسی های انجام شده، یک هزار و ۲۸۵ اخطاریه برای مراکز متخلف صادر ، ۷۱ مراکز به مراجع قضایی معرفی و ۲۴ صنف متخلف پلمب شد.
وی خاطرنشان کرد: در این بازه زمانی، ۸ هزار و ۷۸۵ کیلوگرم مواد غذایی و آشامیدنی غیر بهداشتی و تاریخ مصرف گذشته شناسایی و معدوم شد.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس اظهار داشت: ۱۸۵ نمونه برداری از مواد غذایی، ۳ هزار و ۹۰۳ مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی و ۶ هزار ۴۶۳ مورد سنجش پرتابل انجام شد.
دکتر زائری یادآور شد: همشهریان و مسافران نوروزی می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی با سامانه تلفنی ۱۹۰ تماس تماس بگیرند.
نظر دهید