• 1404/02/03 - 15:24
  • - تعداد بازدید: 69
  • - تعداد بازدیدکننده: 69
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در سومین روز از گرامیداشت هفته سلامت در مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس انجام شد:

تقدیر از سفیران سلامت فعال دانش آموزی دبستان پسرانه رضانیا

به مناسبت هفته سلامت از سفیران سلامت دانش آموزی دبستان پسرانه رضانیا تجلیل شد.

دکتر زائری رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس گفت: سفیران سلامت دانش آموزی نقش بسیار موثری در خود مراقبتی فردی و انتقال مفاهیم بهداشتی در حیطه های مختلف سلامت جسمی، روانی و اجتماعی به دانش آموزان هم نوع خود و خانواده های خود دارند.

 

دکتر اصغر زائری افزود: در حال حاضر تقریبا ۲۵ درصد دانش آموزان مدارس بندرعباس به صورت داوطلبانه به عنوان سفیر سلامت دانش آموزی در برنامه های آموزشی، فرهنگسازی و برنامه های مروج سلامت، جلب همکاری سایر دانش آموزان و آموزش به همسانان در مدرسه فعالیت های بهداشتی دارند. 

 

کارشناس مسئول واحد آموزش و ارتقای سلامت مرکز بهداشت با اشاره شعار هفته سلامت" سرآغازی سلامت ، آینده ای سرآمد" گفت: همه ما باید در راستای حفظ سلامت خود تلاش کنیم و آن را به نسل بعدی منتقل انتقال دهیم.

 

رضا سلیمی معاون پرورشی آموزش و پرورش در این مراسم گفت: سلامت چند بعدی است و ابعاد وسیعی همچون آموزش، فرهنگسازی و نهادینه کردن فرهنگ سلامت و خودمراقبتی باید در سنین کودکی شروع شود و دانش آموزان با مهارت های خود مراقبتی آشنا شوند.

 

مراسم تقدیر از سفیران سلامت دانش آموزی در دبستان رضانیا با حضور معاون پرورشی آموزش و پرورش و کارشناس مسئول واحد آموزش و ارتقاء سلامت برگزار شد.

 

تنظیم خبر : زهرا پوربحری

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار مهم
  • کد خبر : 20166
شهلا نورالدین
خبرنگار

شهلا نورالدین

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید